Over mij

So far...

Na een fijne jeugd en een studie Bedrijfskundige Informatica aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES), had ik het geluk mijn carrière te mogen beginnen in de rauwe, eerlijke wereld van de Rotterdamse containeroverslag. Ik grap nog weleens dat dit mij voor de rest van m'n leven verziekt heeft omdat mij voor altijd ingeprent werd dat pragmatisch 'doen' zonder opsmuk de enige weg is...

Van de containers naar de hard-core softwareontwikkeling was een logische stap die ik mocht zetten bij een van de eerste bedrijven in Nederland die de echte kracht van object-georiënteerd softwaredesign zagen. Telecom, finance, logistiek en overheids-IT: in alle sectoren konden we de eerste stappen zetten wat nu de de facto industriestandaard is. 

Na een verbreding richting (online) communicatie en corporate branding kwam ik de laatste jaren weer terug in mijn 'oude' vak van Business Analist. Eerst bij een van Nederlands grootste bouw- en infrabedrijven en nu dus als zelfstandig ondernemer bij onder andere een logistiek dienstverlener in het wegtransport. 

Ik ben gecertificeerd Scrum Product Owner (Scrum Alliance®) en Mendix Rapid Developer. 

Passies

Duiken is voor mij iets waarin alles samenkomt: ontspanning, inspanning, teamwork, techniek en vooral de kans onze natuur op zijn mooist te zien (nog wel...).  En als PADI duikinstructeur mag ik al dit moois ook nog eens op anderen overbrengen. Wow... 

Een plank vol oude, analoge camera's herinnert me nog aan die eerste film die ik op m'n 15de zelf ontwikkelde. Sindsdien zijn zwart-wit, portretten, mode en daglicht de centrale thema's in mijn andere passie: fotografie.